Algemene voorwaarden

Goede afspraken maken goede vrienden. Hieronder staan de voorwaarden waarmee u akkoord gaat als u een samenwerking aangaat met Copykat.

Eerst even dit: Copykat houdt niet zo van ellenlange pagina’s in veel te kleine lettertjes. Daar komen alleen Apple en Google mee weg. Daarom probeert ze haar algemene voorwaarden zo begrijpelijk mogelijk te houden.

Zit u nog met een vraag, stuur dan gerust een e-mail naar hello@copykat.be.

Bedrijfsinformatie

Adres- en facturatiegegevens:
Copykat | Gerlinde De Bruycker – Pleinstraat 99 – 3001 Heverlee (België)

Zaakvoerder:
Gerlinde De Bruycker (eenmanszaak)

BTW-nummer:
BE0568.652.305

Telefoon:
0478 82 49 61

E-mail:
hello@copykat.be

Website:
www.copykat.be

Zusje:
www.wolfkat.be

De naam en het logo van Copykat zijn beschermd door het intellectueel eigendomsrecht van het BOIP.

Facturen

Alle opgegeven prijzen zijn exclusief btw. Het btw-tarief bedraagt 6% voor journalistieke opdrachten, 6% voor auteursopdrachten en 21% voor copywriting. Auteurslezingen in scholen en bibliotheken (te boeken via auteurslezingen.be) zijn vrijgesteld van btw.

Alle facturen zijn binnen de 30 dagen na factuurdatum te betalen. Gelieve u hieraan te houden. Een freelancer betaalt zijn brood bij de bakker ook meteen – en niet na vier maanden.

Bij te late betalingen kan Copykat het factuurbedrag verhogen met een schadevergoeding van 10%. Ook mag ze een verwijlinterest van 1% per laattijdige maand aanrekenen, die ingaat vanaf de vervaldatum.

Voor opdrachten die lopen over meer dan 30 dagen, heeft Copykat het recht om een maandelijkse factuur op te maken voor de geleverde prestaties.

Beide partijen aanvaarden elektronische communicatie – zoals e-mail – als bewijsmiddel.

Opdrachten

Copykat gaat een inspanningsverbintenis aan om alle bevestigde opdrachten af te werken. Zij is echter niet aansprakelijk indien opdrachten niet kunnen doorgaan omwille van redenen die buiten haar macht liggen, zoals een brand, ziekte of computercrash.

Copykat garandeert dat zij en zij alleen (= Gerlinde De Bruycker) de teksten schrijft en redigeert, en hiervoor dus geen derden inschakelt. Dit om de beloofde kwaliteit te kunnen waarborgen.

Website

Copykat is een kostbare kat. Zo is haar logo beschermd en rust er op de inhoud van deze website auteursrecht. U kunt de teksten dus niet zomaar zelf gebruiken zonder de toestemming van Copykat.

Een link plaatsen naar onze website mag wel altijd! Zolang u op uw eigen website geen ongepaste informatie verspreidt, die het imago van Copykat kan schaden.

De inhoud van deze website werd met zorg opgesteld. Indien u toch ergens een fout vindt, kunt u ons contacteren op hello@copykat.be. In het onwaarschijnlijke geval dat het om een dt-fout gaat, gelieve deze dan stante pede aan Copykat en haar killersinstinct over te dragen.

Copykat is niet aansprakelijk voor schade die (in)direct resulteert uit het gebruik van deze website, zoals virussen of manipulaties van elektronische communicatie door derden. Elk gebruik van deze website is daarom op eigen risico. Geen zorgen, zo gevaarlijk is Copykat niet. Eerder poeslief!