Copykat. The original since 2008.

COPYWRITER

Copykat tokkelt al sinds 2008 elke dag op haar toetsenbord. Anno 2022 is copywriting haar corebusiness. Wat dat inhoudt, leest u hier.

Copykat schrijft zowel voor kleine ondernemers als voor grote bedrijven. Ze werkte de afgelopen jaren samen met JBC, Bancontact, itsme®, Leonidas, ICI Paris XL, SCAPA, Coloplast, B. Braun, oona, Dialogic, Maasmechelen Village, s.Oliver, Nespresso, Neuhaus, …

JOURNALIST

Copykat begon haar carrière als journalist bij de gratis krant Metro. Zes jaar lang schreef ze er over de economische actualiteit, maar ook over mode, beauty, boeken, muziek en reizen.

In 2015 besloot Copykat haar eigen baas te worden. Ze waagde de sprong als freelancer en leverde zo talloze artikels af voor Vlaamse media. Van Flair tot NINA, van Running.be tot De Zondag, van Goesting tot Weekend Knack.be. Ook vandaag neemt ze nog regelmatig journalistieke opdrachten aan. Haar favoriete domeinen zijn lifestyle, reizen en human interest.

JEUGDAUTEUR

Copykat was als klein katje niet weg te slaan uit de bibliotheek. Jaren later goot ze haar fantasie zelf in een eerste jeugdboek, ‘Festival!’ (13+). Dit debuut verscheen bij Clavis, de grootste kinderboekenuitgeverij van Vlaanderen en Nederland. Begin 2021 volgde er een nieuw jeugdboek bij Clavis, ‘De appelflop’ (10+). Copykat geeft ook auteurslezingen in scholen en bibliotheken, te boeken via auteurslezingen.be.

GROTE ZUS

Copykat heeft nog een jonger zusje waar ze heel trots op is. Wolfkat maakt grafische juwelen met een rroaaaw: kettingen, oorbellen en ringen in een sierlijk strak jasje. Puur en niet duur. Meer info vindt u op wolfkat.be.